MUSICALEN        TEATRET        PRESSE

 
http://www.gorgerne.dk

FORFATTER:    Terrence McNally

Terrence McNally har leveret manuskripter til Broadway siden 1984 og har for sit forfatterskab modtaget 4 Tony Awards. Udover sit arbejde på The Full Monty, er han nok bedst kendt for sine adaptationer af "Kiss of the Spider Woman" og "Ragtime".

KOMPONIST:    David Yazbek

David Yazbek er af mange regnet som en af musicalens nytænkere. Med en baggrund i bl.a "Tonight Show" på Disney Channel og en række rock-udgivelser førte hans prisvindende karriere ham til musikteatret. Yazbek står også bag musikken til Broadway hittet “Dirty Rotten Scoundrels”.

INSTRUKTØR:    Tom Aarup Larsen

Tom er formand for Teatret Gorgerne og har instrueret en stribe af teatrets forestillinger. Senest danmarkspremieren på "Monty Pythons Spamalot" på Gladsaxe Teater og forud for det, bl.a. "Du er god nok, Søren Brun" over Charles M. Schultz’ "Radiserne" på Teatret Zeppelin. Når Tom ikke instruerer er han typisk selv at finde på de skrå brædder, bl.a. i roller som Dr. Jekyll/Mr. Hyde i “Jekyll & Hyde”, russeren Anatoly i "CHESS" og Judas i "Jesus Christ Superstar".

KOREOGRAF:    Rie Simonsen

Rie har danset lige siden hun kunne gå. Uddannet som lærer fra Frederiksberg Seminarium har hun fortsat med at uddanne sig indenfor koreografi via forskellige danseworkshops. Ellers har Rie været på scenen, bl.a. som dansekaptajn på Teatret Gorgernes “Monty Pythons Spamalot”. I 2012 fik Rie sin debut som musicalkoreograf med “RENT” hos Herlev Revy og Teater og kan nu stå i spidsen for alt stripperiet i “The Full Monty”.

KAPELMESTER:    Andreas Hintze Vetö

Andreas er uddannet Musikleder fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium. Han har ved Teatret Gorgerne bl.a. dirigeret “Chess”, “Jekyll & Hyde” og “Monty Pythons Spamalot”, og er sideløbende med sit engagement på teatret, kapelmester for Flemming Enevolds one-man-show "Sinatra Night". Andreas har de seneste år hovedsageligt beskæftiget sig med med musical- og bigbandgenren, og har her arbejdet med solister som Malene Mortensen, Mark Linn og Susanne Elmark. Herudover er han knyttet DTU som kunstnerisk Konsulent.


KORLEDER:    Mikkel Mikkelsen

Mikkel stod for det enorme korarbejde på sidste års gigantopsætning af “Jesus Christ Superstar” i Tivoli. Derudover har han instrueret og co-skrevet forestillingen “BEAT” til Espergærde Ungdomsskole i 2010 og både musik og manus til “Den Standhaftige Svend” på Mantziusgården i 2011. Ellers gør Mikkel sig det meget på scenen: Gorgernes opsætning af “CHESS” (2009) i Koncertsalen i Tivoli, spillede Sir Robin i “Monty Python’s Spamalot” på Gladsaxe Teater og har senest Angel i “RENT” hos Herlev Revy og Teater.

PRODUKTIONSLEDER:    Niklas Dietz

Som produktionsleder har Niklas de seneste 7 år været hovedmanden bag teatrets rivende udvikling. Teatret er under Niklas' produktioner gået fra at spille provinsteater i Portalen i Greve, til at spille for fulde huse i såvel Koncertsalen i Tivoli, som på Gladsaxe Teater. Det er også Niklas, der er arkitekten bag samarbejdet med Styrelsen for Slotte og Kulturejendomme omkring fremtiden i Stærekassen.

XThe_Full_Monty_Musicalen.htmlThe_Full_Monty_Musicalen.htmlshapeimage_4_link_0
HANDLINGENThe_Full_Monty_Handling.htmlshapeimage_6_link_0
FOLKENE BAGThe_Full_Monty_Musicalen.htmlshapeimage_7_link_0
MEDVIRKENDEThe_Full_Monty_Medvirkende.htmlshapeimage_8_link_0
FILM TIL SCENEThe_Full_Monty_Film_til_scene.htmlshapeimage_9_link_0

Kontakt: info@gorgerne.dk   Teatret Gorgerne © 2012