MUSICALEN        TEATRET        PRESSE

 

6 MÆND MED INTET AT TABE - ANDET END DERES TØJ

Hvad stiller man op, når man er arbejdsløs, og selvværdet er helt i bund? I den lille arbejderby Sheffield i England er stålværket som var byens største arbejdsplads lukket ned, med en stribe bysbørn uden job til følge. Jerry er bagud med børnebidraget, og hans ekskone Pam truer med at overtage forældremyndigheden over deres søn, hvis han ikke betaler sin gæld. Hans tykke kammerat Dave er stadig gift med sin kone Georgie, men ægteskabet skranter - mest af alt p.g.a. Daves jobsituation og hans lave selvværd. Men så får Jerry en genial idé. Han beslutter han sig for at lave et stripshow inspireret af Chippendales - bare med rigtige, helt almindelige mænd som ham og Dave.

De samler en gruppe lokale, tidligere kollegaer, og går i gang med at forberede showet. Malcom som er på randen af selvmord, Harold som har ikke fortalt sin kone han er blevet fyret, “Horse” som var en rigtig player... for 30 år siden og Ethan der bare godt kan lide at være nøgen.

Til at begynde med går billetsalget lidt trægt, men da Jerry lover at de vil smide alt tøjet i stripshowet, bliver billetterne - ikke overraskende - revet væk. Og så fanger bordet!

Får de styr på koreografien? Kan de holde nerverne i ro op til den store aften? Og kan de stå sammen, når det virkelig gælder?

XThe_Full_Monty_Musicalen.htmlThe_Full_Monty_Musicalen.htmlshapeimage_3_link_0
HANDLINGENThe_Full_Monty_Musicalen.htmlshapeimage_5_link_0
FOLKENE BAGThe_Full_Monty_Folkene_bag.htmlshapeimage_6_link_0
MEDVIRKENDEThe_Full_Monty_Medvirkende.htmlshapeimage_7_link_0
FILM TIL SCENEThe_Full_Monty_Film_til_scene.htmlshapeimage_8_link_0
http://www.gorgerne.dk

Kontakt: info@gorgerne.dk   Teatret Gorgerne © 2012